Tervezze meg otthon kerti medencéjét

2023.10.13.Gazdaság

Azok az emberek, akik szeretnek úszni, de el akarják kerülni a nagy tömeget a strandokon és az uszodákban, mindenképpen megérheti megtervezni, majd megépíteni saját kerti medencéjüket, melyet ezekután kedvükre bármikor tudnak használni.

Bár saját kerti medencénk kialakítása és megépítése valóban nem két forint, mégis a megkérdőjelezhetetlen előnyei miatt hosszútávon mindenképpen megéri, főleg akkor, ha rendszeresen fizetünk azért, hogy 1-2 órát egy uszodában töltsünk el.

Az úszás szakemberek szerint az egyik legkiválóbb mozgásforma, ugyanis csak igen kevés edzésprogram tud felérni az úszás teljes testre gyakorolt hatásaival. Amellett, hogy erősíti testünk izomzatát, növeli a szív-és érrendszer egészségét, és hatással van a tüdőnk egészséges működésére is. Vitathatatlan, hogy egy saját kerti medence kényelmét semmi nem tudja felülmúlni, éppen ezért egyre többen adják a fejüket egy privát medence megépítésére.

Különösen fontos a tervezés a medenceépítése előtt

Amikor megfogalmazódik bennünk az az igény, hogy szeretnénk egy privát medencét a kertünkbe, akkor, a legcélravezetőbb, ha szakember bevonásával gondoljuk át azt, hogy milyen medence lenne számunkra, és az igényeinknek megfelelően ideális.

Amellett, hogy saját kerti medencénket kedvünkre bármikor tudjuk használni egyedül, barátainkkal, vagy családtagjainkkal, saját medencénkkel hosszútávon még pénzt is megspórolhatunk, hiszen ezentúl nem kell sem a benzin költségeket sem az uszoda árát beleszámolnunk a havi kiadásainkba, arról nem is beszélve, hogy egy jól megtervezett, és szépen kialakított kerti medence nem csak kényelmet, hanem tökéletes látképet is adhat otthonunk számára.

Tervezés során fontos szempont a medence elhelyezésének, funkciójának, helyigényének, illetve a környezettel való kapcsolatának az átgondolása is. Sokan azonban el sem tudják képzelni azt, hogy hogyan fog majd kinézni saját kerti medencéjük, így a tervezés fázisában nagy segítség lehet számunkra a Prémium Medence applikáció, mely hazai és nemzetközi szinten is egyedülálló.

Egy alkalmazás, amely megkönnyíti a dolgunkat, ha saját medencét szeretnénk

Az alkalmazás segítségével lehetőségünk van gyorsan, és egyszerűen megtervezni saját kerti medencénket, a tervezés ezáltal valós térben kivetíthető. A könnyen kezelhető applikáción ki tudjuk választani leendő medencénk típusát, méretét, ki tudjuk próbálni azt is, hogy melyik kialakítású medence lenne számunkra a legideálisabb.

Épített medencéből választhatunk a feszített, illetve süllyesztett víztükrű medencék közül, polipropilén medence esetében pedig kedvünkre válogathatunk a kör és a téglalap alak között. A 3D tervezőn emellett kiválaszthatjuk a körüljáró burkolat és a fólia típusát és színét, emellett tudunk variálni a szegélykő színén is.

A sokoldalú alkalmazás használatával emellett folyamatos és ingyenes segítségnyújtást is kaphatunk medencénk tervezésekor, saját kerti medencénket pedig végül regisztrálni is tudjuk, így értesítést kérhetünk a szükséges karbantartásról, vegyszer ellenőrzésről, nyári nyitás, vagy éppen a téliesítés ütemezéséről is.